Duurzaam en veilig werken met Circle-A

Verder lezen
Een juiste invulling ingeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen kan lastig zijn. Wetgeving en richtlijnen worden aangescherpt en klanten stellen steeds hogere eisen aan hun leveranciers op het vlak van duurzaamheid. Circle-A helpt organisaties op een duurzame manier het verschil te maken met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en kleding. Door samen te werken met verschillende partners, selecteert en ontwikkelt Circle-A duurzame PBM en kleding, passend bij de wensen van bedrijven in de industrie, productie, energie en meer. Hierbij zijn veiligheid, CO2 besparing en recycling topprioriteit.

Ons doel is om op volledig circulaire wijze persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding te verzorgen. We werken hierbij samen met diverse partijen, zodat we constant blijven verbeteren in de volledige keten. We streven uiteindelijk naar een volledig CO2 neutrale werkwijze, waarbij alle materialen die we gebruiken en leveren weer gerecycled worden. We hebben hier al vele stappen in kunnen maken, samen met onze partners en klanten!

Waarvoor kunt u bij Circle-A terecht?

U kunt bij Circle-A terecht met al uw vragen op het gebied van duurzaamheid, veilig werken, PBM, (bedrijfs)kleding en meer. Bent u op zoek naar duurzame gehoorbescherming? Wilt u uw bedrijfskleding CO2 neutraal laten wassen? Of bent u juist op zoek naar recycling mogelijkheden voor gebruikte middelen? Circle-A verzorgt duurzame producten en oplossingen, die passen bij de wensen van uw bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Duurzame PBM en (bedrijfs)kleding
  • Kleding & textiel duurzaam laten wassen
  • Recycling van PBM en (bedrijfs)kleding
  • Audits, trainingen, toolboxen & advies
  • Implementatie en gebruik van (onafhankelijk) bestel- & beheersysteem waardoor u gemakkelijk overzicht houdt

In samenwerking met Circle-A kunt u vele stappen zetten op het gebied van CO2 verlaging en recycling. Hierbij blijven de veiligheid en het werkcomfort van uw medewerkers topprioriteit. Zo voldoet u niet alleen aan de nodige wetgeving, maar kunt u echt verschil maken op het gebied van duurzaamheid en werkplezier.

Benieuwd wat Circle-A voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

* verplichte velden