Circle-A staat voor veilig en duurzaam werken voor iedereen

Verder lezen

Voorkomen van ongevallen is de absolute prioriteit, vervolgens maximale bescherming indien het toch mis gaat. Tot slot kijken we hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen realiseren.

Veilig werken

Veilig werken en dus ook het veilig dragen en toepassen van kleding en PBM’s start met de wil en de kennis bij de drager die nodig is om veilig te kunnen werken. Circle-A gelooft in het maximaliseren van de wil en kennis om kleding veilig te dragen, door het product en de dienst rondom kleding hier maximaal op af te stemmen. Met andere woorden; de context moet zo geschapen worden dat iedere medewerker weet hoe hij veilig moet werken en het ook vanuit de eigen beweging doet.

Gemak

Omdat er tegenwoordig zoveel data en informatie te vinden is, wil Circle-A het u gemakkelijk maken. Daarom hebben we een app ontwikkeld, waarmee het voor de gebruiker van de Circle-A app eenvoudig zal zijn om overal in de wereld eenvoudig en snel toegang te krijgen tot de informatie die voor haar/hem op maat is gesneden. Dit kan voor een besteller informatie betreffen over waar het bestelde kledingstuk zich bevindt en waar dit op welk moment afgeleverd gaat worden middels Track & Trace. Voor de manager geldt dat snel en eenvoudig de informatie beschikbaar is over bewassingsgraad, gebruiksgedrag, bestelgedrag, leverperformance van Circle-A in relatie tot de gemaakte afspraken, afwijkingen facturen, retourstromen met redenen, etc. Door de transparantie in informatievoorziening worden alle discussies teruggeleid naar daar waar het daadwerkelijk over moet gaan, namelijk de veiligheid van de gebruiker. De app ondersteund een ieder in het inzicht in het wel/niet beschikbaar hebben van de juiste PBM’s en kleding en de weg daar naar toe.

Circle-A biedt u één centraal punt voor al uw (veiligheids)kleding en PBM-vragen

Wilt u weten wat Circle-A voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie.

Wilt u weten wat Circle-A voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie.