Oeko Tex STeP certificering SIOEN opnieuw toegekend

Oeko Tex STeP certificering SIOEN opnieuw toegekend 1200 628 Circle-A

Eén van onze partners, SIOEN heeft wederom het OEKO-TEX® STeP-certificaat mogen ontvangen! Het certificaat is geldig tot 30 april 2021. Dit is een belangrijke erkenning dat onze partner SIOEN met haar hoogwaardige veiligheidskleding, ook voorop loopt bij aspecten als duurzaamheid en het terugdringen van haar milieu impact. Allemaal stappen die bijdragen naar een circulair leveringsprogramma en waarmee Circle-A daad bij het woord voegt.

STeP door OEKO-TEX®

Het Sustainable Textile Production (STeP) certificaat van OEKO-TEX® is een certificering voor bedrijven uit de textielketen die hun prestaties op het gebied van duurzame productieprocessen openbaar willen maken op een transparante en duidelijke manier. Dit geeft weer dat in dit geval SIOEN bewust bezig is met het terugbrengen van haar impact op het milieu.

Sustainable Textile Production (STeP) certificaat van OEKO-TEX®

OEKO-TEX® geeft aan dat ze door middel van een modulaire analyse van alle relevante bedrijfsgebieden (zoals het beheer van chemische stoffen, milieuprestaties, milieubeheer, gezondheid en veiligheid op het werk, sociale verantwoordelijkheid en kwaliteitsbeheer) een uitgebreide en betrouwbare analyse bieden van de mate van duurzaam beheer door een productie faciliteit. Het STeP-certificaat is een bewijs dat bovengenoemde punten op een duurzame manier uitgevoerd worden.

Circle-A

Circle-A is blij dat SIOEN wederom bewezen heeft te voldoen aan de strenge eisen van het OEKO-TEX® SteP-certificaat. Dit draagt bij aan ons duurzame karakter en ons streven naar een circulair gebruik van kleding. Circulair gebruik gaat wat ons betreft over de verantwoorde verlenging van de levensduur, en het produceren en leveren van de kleding middels processen waarbij zo min mogelijk grondstoffen en materialen worden gebruikt en afval wordt geminimaliseerd. Daar sluit het OEKO-TEX® STeP-certificaat van SIOEN perfect bij aan.

Wilt u weten wat Circle-A voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie.

Wilt u weten wat Circle-A voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie.